Országúti kerékpár javítás

O

Műhelyünk készen áll arra, hogy gyors és minőségi hátsó kerékjavítást végezzen speed kerékpárjához. A munkát 20 éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakember végzi. Bármilyen típusú és összetettségű járművet képesek vagyunk megjavítani.

Hátsó kerék javítása

A gyorsasági kerékpárral hatékonyabban lehet közlekedni, mint egy hagyományos kerékpárral. Kevesebb erőfeszítésre van szükség a lovas részéről lovaglás közben, különösen emelkedőn.

Gyakori hátsó kerékproblémák és javításuk:

  1. Visszavágás. Akkor fordul elő, amikor a hátsó tengely a csapágyakhoz dörzsölődik a nem megfelelően meghúzott záróanyák miatt. Üregek és a golyók deformációja jelenik meg. A holtjáték idő előtti kiküszöbölése a kerékagy töréséhez és a tengely elhasználódásához vezet. A kúpok helyes beállítása elengedhetetlen az ismételt játék elkerülése érdekében.
  2. Taper túlhúzása. Akkor fordul elő, ha az anyákat túlságosan meghúzzák. Ez nagy súrlódást eredményez a kerékagyban. Kúpos beállítás szükséges.
  3. A tengely megdőlése/törése. A hibát a gyártás során felhasznált hibás anyag vagy a persely kialakítása okozza. Ebben az esetben a tengelyt ki kell cserélni egy új tengelyre. A régi alkatrész nem javítható.
  4. Kilyukadt gumiabroncs javítása. A kerék szétszerelését és a belső cső tömítését igényli. Bizonyos esetekben a belső csövet ki kell cserélni.

Az első jelek, amelyek szervizelésre hívnak, a kerékagy zaja és nyikorgása vagy a kerék elfordításának nehézségei. A műhely szétszereli a rendszert, ellenőrzi a hibákat és kicseréli a zsírt.

Okok, hogy szakosodott céget hívjon

A hátsó kerék az egész kerékpár működésének fontos eleme, amelynek tengelye fokozott igénybevételnek van kitéve. A fémszerkezetet a szennyeződés, a homok és más csiszolóanyagok tönkreteszik. A tengelyt, a kúpot és a csapágyakat is ki kell cserélni, amikor a megadott élettartamot elérik.

A gyorsasági kerékpár hátsó kerekének javítása a rendszer felépítésének és a helyes javítási technikáknak a megértését igényli. A szakszerűtlen javítások saját kezűleg komoly javítási munkálatokhoz vezethetnek. Ez további költségekkel és idővel jár. Ha problémái adódnak a kerékpárjával, forduljon egy szakszervizhez, ahol szakember gyorsan, megbízhatóan és garanciával végzi el a javítást.

Megjegyzés hozzáadása

Legutóbbi hozzászólások