Mobil ciklusmester

M

Mennyibe kerül a kerékpár javítása? Kerékpár szerviz árak. A kerékpárunk alapvető átvizsgálása 6.000 – 9.000 Ft közötti összegbe kerül. A bicikli lánc cserét átlagosan már 1.000 Ft-ért elvégzik a kerékpár szervízekben.

Az általunk nyújtott szolgáltatások egyike a mobil kerékpárműhely. Ez a szolgáltatás tökéletes a rutinszerű karbantartáshoz, például a kerékpár tavaszi nyári szezonra és az őszi téli szezonra való felkészítéséhez. De nem csak, pl. ha össze kell szerelnie egy gyermek vagy felnőtt kerékpárt, de túl lusta vezetni?

Ha valami váratlanul történik a kerékpárjával, és nem engedheti meg magának, hogy elmenjen egy műhelybe, hívjon fel, és mondja el a problémáját. Ha ez megoldható az Ön otthonában, akkor jövök, amint tudok. Az érkezés költsége az Ön címétől és attól függ, hogy milyen messze van tőlem, ezt minden esetben egyedileg megbeszéljük, gyakran ingyenes, ha viszonylag közel van.

Ami a javítás költségeit illeti. Az áraim alacsonyak, mert függetlenül dolgozom, és nincsenek nakrutok.

Mit lehet tenni egy kirándulással a házhoz? A leggyakrabban igényelt dolgok: a fékek beállítása, a váltók beállítása, az egyéni beállítások elvégzése…

Egy kerékpárműhely felkeresésével igazán egyszerűvé válik a kerékpár karbantartása. Nemcsak megjavítom a hibát, hanem diagnózist is végzek a kerékpárján. Mindig tisztában van azzal, hogy kerékpárjának most vagy a jövőben milyen karbantartási munkálatokra van szüksége, rövid és hosszú távon egyaránt. Fel lehet készülni rájuk, beleértve a legjobb részek kiválasztását. Ez azt jelenti, hogy a kerékpárja kiváló állapotban marad, kényelmes és élvezetes lesz a vezetés. Gondoskodjon kerékpárjáról alacsony költséggel – bízza a gondozást szakértőre, akiknek rengeteg tapasztalatuk van, hogy ne kelljen újra időt, fáradságot és pénzt költenie. Egy jól karbantartott kerékpár kevesebb nagyobb javítást igényel, tovább tart, és ami a legfontosabb, több örömet okoz!

Megjegyzés hozzáadása

Legutóbbi hozzászólások