Kerékpárjavítás otthoni látogatásokkal

K

A kerékpárműhely viszonylag új szolgáltatás. Még nem mindenki ismeri és szokta meg, de nagyon kényelmes, ha nem akar időt pazarolni arra, hogy a kerékpárját szervizbe vigye. Általában gyorsan foglalnak egy javítóhelyre, így elkerülhetetlen, hogy a javítás után másodszor is vissza kelljen jönnie a kerékpárjáért. Ez rengeteg időt jelent, amit oda-vissza kell gyalogolni, plusz a várakozással töltött idő, amíg elkészül.

Telefonon megbeszéljük a kerékpár problémáját, és megbecsüljük az otthoni javítás lehetőségét és a szakember látogatásának költségét. Ha a technikus elérhető, nagyon gyorsan megérkezik. Az otthoni látogatás árát egyedileg állapítják meg, attól függően, hogy az Ön címe milyen messze van a szerviztől. Sok esetben az utazás ingyenes, ha a közelben van.

Gyorsan, hatékonyan és olcsón megjavíttathatja kerékpárját, ha otthonról hív egy kerékpárműhelyt. Ezzel sok időt takaríthat meg, és ami a legfontosabb, pillanatok alatt felújított kerékpárt kap.

A javítási árakról

Egy mester érkezése otthonra ideális a kerékpár karbantartásához: a váltó, a fékrendszer beállításához. Tavasszal tervezze meg, hogy felkészíti kerékpárját a nyári szezonra. Ha rendszeresen szervizelteti a kerékpárját, mindig tökéletesen beállított kerékpárja lesz, és ez nagyszerű szórakozás! Gyorsabban megy, jobban kezelhető, kényelmesebben utazik, és kevesebb nagyobb javítással kell majd foglalkoznia.

Gyakran előfordul, hogy az emberek, akik otthon hívnak egy technikust a kerékpárjuk javítására, nem veszik figyelembe az egyéb lehetőségeket.

Megjegyzés hozzáadása

Legutóbbi hozzászólások