Kerékpárjavítás és -karbantartás

K

Kerékpárműhelyünk minden típusú és márkájú kerékpár javítására, összeszerelésére és karbantartására szakosodott. A munkát egy magas színvonalú szakember végzi, több mint 20 éves tapasztalattal a szakmában, alacsony árakkal és a legmagasabb minőséggel!

Működési elvek

A kerékpárok műszakilag összetett eszközök, amelyek rendszeres szervizelést és karbantartást igényelnek. Ha járműve szokatlan hangokat ad ki, a kerék meginog vagy a pedálok kipörögnek, hívja kerékpáros szaküzletét segítségért. A leghatékonyabb munkamódszert dolgoztuk ki, hogy a lehető leggyorsabban megoldjuk a problémáját.

A műhelykoncepciónk:

  1. Ingyenes diagnosztika elvégzése. Ez a szakasz lehetővé teszi a jármű problémáinak vizuális értékelését, figyelembe véve az ügyfél igényeit.
  2. Javítási lehetőség javaslása az ügyfélnek. Például az elhasználódott alkatrészek cseréje vagy a szállítási mechanizmusok beállítása.
  3. Javíttassa meg vagy szervizeltesse a kerékpárt egy szakemberrel. Ha további meghibásodásokat észlelünk, felvesszük a kapcsolatot az ügyféllel, és megbeszéljük a további teendőket.
  4. A kerékpár átadása az ügyfélnek és a szolgáltatások kifizetése. A munka végső költsége a jármű eredeti állapotától és a javítás összetettségétől függ.
  5. Műhelyünk új és használt pótalkatrészekből egyaránt rendelkezik standard raktárkészlettel. Ezért a javításhoz nem kell külön alkatrészeket vásárolni, ami időt és pénzt takarít meg az ügyfélnek.

Mit tudunk kínálni

Minden egyes javításra érkező kerékpár esetében személyre szabott megközelítést alkalmazunk. Nagy teljesítményű berendezéseket és eszközöket használunk. Mestereink minden járműtípust meg tudnak javítani, függetlenül a gyártási évtől és a konstrukciótól. Szolgáltatások állnak rendelkezésre sportkerékpárok, hegyikerékpárok, országúti kerékpárok és gyermekkerékpárok számára.

Kínálunk:

  • gyors kiszolgálás, ami a lehető leggyorsabb szolgáltatást jelenti;
  • magas színvonalú javítások egy nagy tapasztalattal rendelkező technikus által;
  • versenyképes árak, amelyeket minimális személyzeti és bérleti költséggel érnek el;
  • garanciát vállalunk a szolgáltatásra, ami mutatja a munkánkért való felelősségünket.

A kerékpárok javítását műhelyünkben végezzük. Ha szükséges, készen állunk arra, hogy az ügyfél otthonába menjünk, hogy diagnosztikai és javítási munkálatokat végezzünk a járművön. Az időben elvégzett karbantartás és javítás jelentősen meghosszabbítja a kerékpár élettartamát, és biztosítja a biztonságos közlekedést.

Megjegyzés hozzáadása

Legutóbbi hozzászólások