Kerékpár szerviz

K

Kerékpárműhelyünk a vezető kerékpárjavító cég minden kerékpárkialakításhoz. Készek vagyunk bármilyen összetett munkát elvégezni. A mi feladatunk, hogy visszaállítsuk a kerékpár eredeti funkcióját és formáját. A munkát több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, képzett szakember végzi. A megelőző kerékpár-karbantartás és szükség esetén a javítás évekig kiváló állapotban tartja a kerékpárt.

Műhelyszolgáltatások

A kerékpárok javítása és karbantartása elsősorban a kerékpáros biztonsága érdekében szükséges.

A kerékpárműhely kínál:

 1. Diagnosztika és tanácsadás közlekedési eszközeinek korszerűsítésével és javításával kapcsolatban.
 2. Minden kerékpárrendszer beállítása, beleértve a sebességváltókat és a fékeket is.
 3. Átfogó karbantartás.
 4. Szezon közbeni karbantartás a szállítás szezonra való előkészítése érdekében.
 5. Az új kerékpár szállításának összeszerelése a dobozból.
 6. A motor tuningolása és újrafényezése.
 7. Gumiabroncsok és gumicsövek cseréje.
 8. A kerékpár festése és felújítása.
 9. Javítás otthon, előzetes bejelentkezés alapján.

A műhelyben évente több száz kerékpárjavítást végeznek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a terepen szerzett tapasztalatainkra építsünk, és javítsuk javítási és szerszámkészítési kapacitásunkat.

A 3 legfontosabb ok, amiért érdemes jó műszaki állapotban tartani a kerékpárt

A kerékpár az egyik legbiztonságosabb és leginkább környezetbarát közlekedési eszköz. Mint minden gép, ez is szakszerű karbantartást és a problémák korai felismerését igényli.

Három okból érdemes jó állapotban tartani a kerékpárját:

 1. a kerékpár jó állapotban tartása létfontosságú ahhoz, hogy ne romoljon el váratlanul. A jó kerékpár elengedhetetlen a kerékpáros egészségéhez és biztonságához.
 2. Tartsa meg kerékpárját a súlyos problémáktól. A legtöbb meghibásodás gyorsan és egyszerűen kijavítható, ha bekövetkezik.
 3. Pénzt takarít meg a nagyobb javításokon. A megelőző karbantartás lényegesen olcsóbb, mint az elhasználódott alkatrészek vagy a már nem javítható rendszerek cseréje.

Fontos, hogy minden diagnosztikai és javítási munkát szakember végezzen. Veszélyes, ha szakember képzettsége nélkül saját maga próbálja diagnosztizálni és javítani a problémákat. Ez az egység teljes összeomlásához és a nagyjavításra fordított nagy összegű pénzhez vezet.

Hol lehet jó kerékpárszervizt találni?

Egy jó kerékpár szolgáltatás

Műhelyünk teljes szerszámkészlettel és a javításokhoz szükséges fogyóeszközök nagy választékával rendelkezik. És ha hozzánk fordul, számíthat:

 1. szolgáltatás a megfelelő időpontban.
 2. A legjobb árak a kerékpárjavításhoz.
 3. Garanciális szolgáltatás nyújtása a munkára.
 4. Kizárólag korszerű kerékpárjavítási technikák és módszerek alkalmazása.
 5. A megrendelés maximálisan gyors teljesítése.

Ha járműve nem működik, bízhat bennünk, hogy megjavítjuk. Szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk az Ön egyéni igényeihez igazodva. Ez magában foglalja egy-egy alkatrész cseréjét, tartozékok beszerelését, valamint a jármű megjelenésének és teljesítményének helyreállítását célzó teljes körű munkákat. A folyamat során kizárólag eredeti tartozékokat és fogyóeszközöket használunk. Kerékpárszakértőnk ismeri a javítás minden lehetséges árnyalatát és bonyolultságát, így gyorsan és hatékonyan végezzük el a megrendelt szolgáltatást.

Megjegyzés hozzáadása

Legutóbbi hozzászólások